De Stichting

Stichting Multi Mondo wil bijdragen aan het vergroten van het begrip tussen mensen uit verschillende culturen via activiteiten speciaal voor en door vrouwen. De organisatie is ontstaan vanuit kleinschalige integratie- en stimuleringsactiviteiten, zoals een 'multi-culti' feest, zwemgroepen en een groep voor fysiofitness. 

Het doel van de activiteiten van Multi Mondo is om vrouwen uit hun isolement te halen en hen op laagdrempelige wijze te laten integreren, danwel participeren in de Nederlandse samenleving. Vrouwen uit diverse culturen kunnen zich om de meest uiteenlopende redenen prettiger voelen in een groep met vrouwen onderling. Voor de een heeft dat te maken met haar religie, een ander kan zich met mannen in de buurt eerder onzeker voelen over haar eigen lichaam.

De stichting biedt als organisatievorm een bredere en meer stabiele basis om activiteiten te blijven organiseren en in de toekomst het aanbod uit te breiden. Het uitgangspunt blijft wel, dat het puur gaat om groepen speciaal voor vrouwen.

Als kersverse stichting is Multi Mondo zich nog volop aan het ontwikkelen, net zoals deze website. 
Breng geregeld eens een bezoek voor nieuws en meer informatie over vrouwenactiviteiten!

 

Op deze pagina vindt u onze formulieren om u in te schrijven voor cursussen.

Multi Mondo heeft ook diverse brochures in pdf formaat op deze pagina geplaatst die u eenvoudig kunt downloaden.

Stichting Multi Mondo wil bijdragen aan meer begrip tussen mensen uit verschillende culturen via activiteiten speciaal voor vrouwen.

Op deze pagina kunt u ook de activiteiten kalender bekijken!

Van onze activiteiten worden regelmatig foto’s gemaakt die wij in ons fotoalbum plaatsen.

Alle foto;s zijn eigendom van Stichting Multi Mondo en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden!