Activiteiten - Zwemmen voor mannen

Start Multi Mondo zwemgroepen voor mannen

Voortaan zijn er voor mannen vanaf 14 jaar ook zwemgroepen van de stichting Multi Mondo. In het Veenweidebad kunnen zij elke donderdagavond komen zwemmen.

Mannen kunnen ook lessen voor een zwemdiploma A, B, of C, of komen trimzwemmen. Bij de mannen gaat Carina van Senten les geven en Sadik Asafiati gaat haar daarbij assisteren.

Locatie:
Veenweidebad, Ontspannngsweg 1,
3641 SV Mijdrecht.

Wanneer:
Elke donderdgavond van 21.15 - 22.00 uur

Kosten:
€ 150,- per jaar


Veiligheid
Initiatiefnemer Quasima Asafiati vindt het belangrijk om zoveel mogelijk mannen en vrouwen te stimuleren om te leren zwemmen. “Het gaat om je eigen veiligheid en die van anderen.
In Nederland zou volgens mij iedereen moeten kunnen zwemmen en in deze omgeving is dat helemaal belangrijk met al die sloten en plassen om ons heen. Je moet jezelf kunnen redden en je leert ook wat je moet doen als iemand anders ineens in het water terecht komt zonder te kunnen zwemmen."

Een ander voordeel van zwemmen, is dat dit een van de weinige sporten waarbij de kans op blessures nihil is. Bovendien is het bewegen in het water natuurlijk goed voor de conditie.

Doelgroepenbad
Alle groepen starten om 21.15 uur in het doelgroepenbad. Voor meer informatie en aanmelding: Stichting Multi Mondo, via Stichting de Baat, Kerkvaart 2, tel.nr. : 0297 - 230 280
(ma. t/m do. 9.00 - 15.30 uur) of via Quassima Asafiati persoonlijk, tel. nr. 06 - 26 99 93 95 (vrijdag), info@multimondo.nl. Of schrijf je in via dit formulier Klik hier voor het aanmeldformulier

 

 


 

Activiteiten:

Uitgebreide informatie en kosten vindt je door op onderstaande buttons te klikken.


Activiteitenkalender:

Er zijn nog geen activiteiten gepland